Szolgáltatásaink

Alkatrész értékesítés

Kiskereskedelmi üzletünk foglalkozik minden olyan számítástechnikai kellékanyaggal, melyre a számítógépházon belül, vagy azon kívül szüksége lehet. Alaplap-, memória-, merevlemez bővítését vállaljuk minden konfigurációban. Alkatrész beszerelés, bővítés esetén munkadíjat nem számolunk fel.

Foglalkozunk hálózatépítéshez szükséges kellékanyagok forgalmazásával is.

Új számítógépeinkre „alkatrész garanciát” vállalunk, ami azt jeleni, hogy külön alkatrészenként vállaljuk a garanciát a számítógép részegységeire. Ez azért előnyös, mert ilyen módon az egyes alkatrészek, adott esetben hosszabb időtartamú garanciáit tovább tudjuk adni vásárlóinknak! Notebook értékesítésnél is törekszünk a leghosszabb garanciális időt biztosítani.

Szerviztevékenység

Vállaljuk számítógépek, számítógép-rendszerek javítását, kiszállással, vagy szervizbe szállítással.

Átalánydíjas szerviz opció: Amennyiben ezt az opciót választja, akármit csinálunk a számítógépén, a javítási költség munkadíj része nem haladja meg a 4444 Forintot! Ez az opció operációs rendszer telepítésekor nem használható!

Adatmentés

Amennyiben adathordozója hibás, sérült vagy megrongálódott, esetleg aggódik adatai épségéért, bizalommal fordulhat hozzánk! Nálunk mind adathordozói, mind adatai jó kezekben lesznek. Célunk, hogy adathordozóiból a maximális adatmennyiséget kinyerjük, a legnagyobb diszkréció mellett. Mindezt versenyképes, átlag felhasználó számára is megfizethető árakon.

Webes szolgáltatások

  • webes programok
  • webdesign / weblapszerkesztés
  • webes reklámanyag (banner) -szerkesztés
  • webhosting
  • szerverhosting
  • domain regisztráció
Go to Top