Rólunk

Cégünk 2003 áprilisában alakult, Oktatási, Számítástechnikai és Kulturális Korlátolt Felelősségű Társaság megnevezéssel, de rövidebb nevén, mint OSZKI Kft. képviselteti magát. Fő tevékenységi területünk az átalánydíjas rendszerben működő számítógép-rendszerkarbantartási munkáink mellett, a kiskereskedelmet folytató Infobázis fantázianevű számítástechnikai üzlet és szerviz. Cégünk profiljába tartozik több általános iskola és felnőtt szakképzési intézmény informatikai kialakítása és rendszerfelügyelete is.

Társaságunk 2003 óta dinamikusan fejlődik, évről évre bővítjük a árukínálatunk és szolgáltatásaink körét és választékát. Ezen fejlődéssel párhuzamosan fejlesztettük humán erőforrásunkat is.

                                       

Cégünk filozófiája : Elsőnek lenni a szolgáltatás minőségében, minden helyzetben.

Sajnos egyre inkább érzékelhető az a tendencia, hogy sokan nem hozzáértő módon, pusztán a bevételeket szem előtt tartva végeznek megkérdőjelezhető minőségű, gyakran félkész munkát.

A mi küldetésünk az, hogy minden egyes referenciánk az OSZKI Kft. sikere is legyen, minden esetben büszkén hivatkozhassunk megrendelőinkre. A tökéletességre törekszünk, képzett munkatársainkkal érjük el azt, hogy a munka sikere mindkét fél elégedettségével járjon.

Szakértelmünket kínáljuk, mely megkülönböztető értéket teremt ügyfeleink számára. Törekszünk partnereink céljait és céges partnereink esetében üzleti modelljét minél jobban megismerni, hogy valóban hasznos és értékes szolgáltatást nyújthassunk:

  • szakmai tanácsadás és
  • testre szabott informatikai megoldások kialakításával.

Célunk, hogy megszerzett tudásunkat, mint legfőbb piaci értékünket, partnereink számára is a leghatékonyabb módon kamatoztathassuk.

Go to Top